even lenen

Het was chaos in Margo’s hoofd. Ze was het moe, echt moe: Lichamelijk, hoofdelijk, woordelijk, emotioneel, menstrueel, sexueel, en alle –lijken en –elen die ze zich verder kon inbeelden.

Ze had het gehad met haar pateekes die kloegen over teveel werk en te weinig slides, die domme vragen stelden en de slimste van de klas uithingen, en dat alles terwijl ze hun eigen werk niet op orde kregen.

Ze was het zat om voor de –tigste keer haar GSM in de badkamer, in het bed, op de keukentafel en in haar jaszak te hebben liggen, vooral als ze zelf op het werk zat en een Amerikaanse vriendin de nacht doorbracht op het ingesneeuwde Zaventem.

Ze was het beu om steeds de grond onder haar voeten te voelen wegzakken wanneer ze het weer niet kon laten om DJ’s Smoelprofielen uit te pluizen. Was ze afgelopen weken nog stiekem verheugd geweest over barstjes in zijn geluk met Poppemie, dan viel haar eigen gemoed in duizend stukjes uit elkaar bij zien van alle ‘hartjes’, ‘ik mis je’s’ en schattige foto’s die ze momenteel kwistig uitwisselden.

Maar ze was blij dat ze het concept had leren kennen van Flush it Friday, en het even mocht lenen om daarna met een opgelucht gemoed aan een fijn weekend te beginnen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s