Stil

“IK ben niet van plan om een jaar stil te staan,” zei hij. De woorden sneden als scherpe messen door Margo’s keel. Haar ogen schoten vol en haar stem had moeite om zijn vaste vorm te houden.

Had zij een jaar stilgestaan? Waren het afwerken van het Project, de verbouwingen, en haar nieuwe job waarin telkens nieuwe uitdagingen de kop opstaken, niet meer dan rookgordijnen, die amper konden verbergen dat ze STOKSTIL stond?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Stil

 1. breeg zegt:

  Maar nee, natuurlijk stond je niet stil… Je bent blijven evolueren, neemt je tijd om alles rustig te verwerken. Het is niet omdat jij je niet in nieuwe liefdesavonturen stort, dat je blijft stilstaan…
  Doe gewoon je ding en luister naar je hart, dan vind je jouw weg wel… Hoogstwaarschijnlijk is dat niet de weg van die andere die vond dat je stilstond 😉

 2. Nina zegt:

  Awel, daar heb ik nu eens niks aan toe te voegen se, merci Breeg 🙂 En een dikke knuf voor Margo!

 3. Tritske zegt:

  En misschien ook een belangrijke les voor de enthousiaste hij: geluk kan je niet afdwingen, dat heeft zijn tijd nodig. Dus neen, jij staat absoluut niet stil. Integendeel, je evolueert zoveel beter dan je vaak zelf vreest… want jij meid, jij werkt aan je geluk. En er gaat niets boven dat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s