mijn thuis is …

Of ze nog geen nieuwe liefde had? Ze had een jaar moeten zoeken, maar nu had ze het weer gevonden …

Er was geen nieuw lief, nieuwe man of -godbetert – ex, maar dit waren wel de mensen met wie ze was opgegroeid. Bij wie ze, als onwetende kleine meid, ‘In de Stille Kempen zong’ op haar eerste cantus in de kelders van het studentencafé, en haar eerste TD’s meemaakte in de grote fuifzaal en ditto tenten. De gasten bij wie ze na haar vakantiewerk aanschoof aan de BBQ-tafel en genoot van de eeuwig hervertelde verhalen. Het publiek bij wie ze 10j lang het nieuwe jaar had ingezet.

Wat ooit gestart was als een groepje mannelijk testosteron rond DJ, was nu uitgegroeid tot een vrolijke bende in de verschillende stadia van hun leven: De een al lang terug samen na hun breuk, de ander pas gesplit, sommigen in blijde verwachting van de afwerking van hun verbouwingen en de komst van hun eerste spruit, anderen vervolledigden hun gezinsgeluk met hun eeuwige Belofte.

Margo hoopte uit de grond van haar hart dat DJ ook snel terug zijn weg naar hen vond en zich thuis mocht voelen, ook al was het met Poppemie. Ze gunde het hem van harte.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s