verwacht

Margo opende haar ogen. De koele bries streek langs haar gezicht, en de zon kriebelde, terwijl zij zich nog wat dieper induffelde in haar warme bed.
Nu had het wel lang genoeg geduurd, vond ze. De vele afgebroken telefoontjes, nagestuurde SMS-jes en pijnlijke chatberichten waren het haar allemaal teveel. Ze voerden haar terug naar een jaar geleden, toen ze de deur achter zich had dichtgetrokken, omdat ze zijn schaterlach en nonchalante houding niet meer kon verdragen. De uitbundig bloeiende tulpen en geurige seringen brachten al meer dan genoeg herinneringen naar boven.
Ze besloot te buigen, alleen maar om zelf stand te houden. Er was geen goede weg meer uit, maar misschien was dit de weg van het minste weerstand. En voor een keer wilde ze die zichzelf wel gunnen. Ze moest immers vooruit in het leven.
Hoewel ze gehoopt had dat hij zelf zijn bijtende commentaar zou verwijderen, schraapte ze al haar moed bij elkaar en wiste ze haar gehele post van Smoelprofiel. Dit was het haar niet waard.
___
En wilde ze zich met zulke puberale dingen bezighouden?
___

Met bange ogen en schrik om haar hart verwachtte ze zijn mail. Margo haatte het. De kroniek van een aangekondigde dood. En tegelijk waren zij bezig met het maken van nieuw leven.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s