lief kind

Hey Lieveke, lieve schat,

Kom eens even hier, heel dicht tegen me aan. Als een kind op mijn borst. Je bent veilig, hier bij mij. Ik ben er de laatste tijd niet altijd voor je geweest, maar geloof me, ik zal er altijd voor je zijn. Je bent veilig bij mij. Kom maar hier, leg je neer. Lekker warm. Ween maar even. Dat is goed. Ween maar zolang je nodig hebt. Eerder gaan we hier niet weg.

Je bent sterk en groot en stoer. Maar dat hoef je niet altijd te zijn. Je bent ok. Meer dan ok zelfs. Je wil graag gezien worden en soms komt dat zo hard op de voorgrond dat alle andere dingen verdwijnen. Doe maar rustig. Laat het er maar zijn en weet dat ik je graag zie, ik samen met zovele andere.

Je kan veel, heel veel. En ooit maak je die droom waar om een warm gezin te hebben. Wees maar rustig. Dat komt. Maar wordt nu maar rustig. Dan is dat makkelijker te bereiken. Probeer die maalstroom aan gedachten even stil te leggen. Je weet niet wat het weekend brengen zal. Het enige wat je weet is wie jij bent en wat jij wil doen met je tijd en leven. En de enige die daarover controle hebt, ben jij.

Wat denk je, kan je rustig worden? Die dingen doen die goed voor je zijn? En er dan even invliegen. Ik denk dat je dat kan … Zullen we samen proberen?

Dikke knuf! Tot straks!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s